Beställning av tjänst

A3

A3 - Connect to life.

Vi är A3, en norrländskare IT/telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när det som bäst behövs får våra kunder tid över till det som verkligen är viktigt. Vi peppar människor att hitta balansen i den digitala tillvaron och att se och möta varandra mer. Vi vill bli bäst på att ge inspirationen, verktygen och kunskapen som gör det lättare att få till det här med livskvalitet i en digital värld.

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.

Kundservice Privat: 0770 910 000
E-post Privat: kundservice@a3.se

Kundservice Företag: 0770 910 500
E-post Företag: foretag@a3.se

A3 - Nylanseringskampanj: 6 månader ½ priset!

Kampanjpris
230 kr
Kampanjtid
6 mån
Månadskostnad efter kampanj
459 kr
Startavgift
0 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten

Nu blir vi äntligen A3 - just nu: 6 månader ½ priset. Ingen bindningstid. 

A3Trans2LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
Vi är A3, ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar  vardagen, goda råd och support när den som bäst behövs gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet.

SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV
Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router.

Läs mer om detta på www.a3.se.


ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET!

Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Vi erbjuder dessutom det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus som gör att du släppa oron för virus och onlinebedrägerier.

LÅNG ERFARENHET
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå, och IT-genierna i Delegate Umeå och IT-Total Västernorrland.

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.

Villkor:
- 0 månaders bindningstid.
- 1 månads uppsägningstid.
- Kampanjen gäller enbart nya kunder och en kampanj per hushåll.